Opinie:
Marcin, dnia 2018-09-20 17:33:05.818995, napisał(a) :
Przestrzegam wszystkich przed pobytem na "Jędrusiowej Polanie" Jeśli nie chcecie stracić niepotrzebnie nerwów i wydania kasy w ogóle nie wartej tych pieniędzy....Nie będę się rozpisywał, jednak potwierdzam że wszystkie z poniższych opinii to 100% prawda.Gruboskórny Pan właściciel ludzi przyjezdzających do niego na wypoczynek traktuje jak bydło które zatruwa i niszczy mu pole.Dzieci nazywa bahorami, nalicza dodatkowe opłaty za wyrzucone pampersy naszych pociech.Słyszałem od kogoś że ten psychiczny koleś kiedyś w nocy wypuścił konie na teren gdzie spali ludzie pod namiotami i rano małe dzieci bały się wyjść- płakały.Rodzice zwrócili uwagę właścicielowi a ten kazał wypier...ć jak coś się nie podoba.Siedzi z lornetką i obserwuje,żeby tylko zrobić awanturę, a jest ich oj... Jakiś psychopata..
Ogólnie: -- Usługi: -- Okolica: --
 
Ronin, dnia 2016-09-28 09:50:33.266662, napisał(a) :
heh a może prawda/problem leży pośrodku? Może niektórzy z gości sami zachowują się nieodpowiednio?? Nie widzą swojego zachowania irytującego innych a potem w szoku że ktoś ich opieprza? Przyjeżdzamy tam Wypocząć, a jak ktoś szuka turystycznego szału i imprez, to faktycznie tam nudy. Ileż razy trafiali się "sąsiedzi"z wiecznie rozwrzeszczaną bandą bachorów biegającą stale wokół naszego namiotu, albo rozbijają swoj namiot na styku z naszym, że nie można spokojnie porozmawiać nawet szeptem, za grosz intymności! Choć teren ogromny i miejsc pod dostatkiem! Lub ustawiają grilla metr od naszego namiotu i ci kopcą pół nocy, oka nie zmrużysz. Nie mieliście takich doświadczeń? My nieraz. Byłem tam 3 razy i żadnych problemów z tym Jędrusiem. Może dlatego że nie napie..alamy muzyki na maxa i naokrągło, nie drzemy ryja, nie rzucamy petami wokół itp. A może też dlatego że jak moja pani twierdzi - nie zachęcam swoim wyglądem do zaczepki.. :) W każdym razie muszę szczerze przyznać że ten koleś jest jakiś dziwny, to zawsze było ok.
Ogólnie: 3 Usługi: 2 Okolica: 5
 
Helenka, dnia 2016-07-05 14:09:35.206797, napisał(a) :
NIE POLECAM!! Właściciel to człowiek, który nie ma szacunku do drugiego człowieka. Odnoszę wrażenie, że ma problemy z osobowością. Robi awantury na każdym kroku. Krzyczy, przeklina na całe pole namiotowym. A przede wszystkim obraża ludzi w sposób, który przekracza wszelkie granice przyzwoitości. " Następca Hitlera zrobi z Wami porządek" to jeden z jego tekstów. Pozdrawiam!
Ogólnie: 1 Usługi: 1 Okolica: 3
 
urlopowicz2015, dnia 2015-08-10 22:24:40.846449, napisał(a) :
UNIKAJCIE - Jędrusiowa Polana nad jeziorem Białym. Właściciel to debil i prostak. W pierwszym dniu pobytu szukaliśmy jakiegoś miejsca nad wodą. Trafiliśmy na zejście obok tej h....ej polany, jednak widząc obok lepiej zorganizowane miejsce czyli tą polanę (przynajmniej patrząc z daleka) postanowiliśmy zmienić miejsce. Ze względu na fakt że żona jest w ciąży, stwierdziliśmy że przejdziemy sobie przez łąkę, 4 letnia córka miała dodatkowo zabawę w postaci zbierania kwiatków. Po dotarciu na miejsce spotkaliśmy szanownego "gospodarza tego ku..i dołka i jakież było nasze zdziwienie gdy na nasze "Dzień dobry" usłyszeliśmy odpowiedź "jak się tu dostaliście). Kiedy wyjaśniłem (oczywiście ten pryncypał widział) którą drogą szliśmy) usłyszeliśmy informację że niszczymy jego własność w postaci trawy na łące która służyła jako parking dla samochodów i że mamy stąd wyper...ać. Zapytałem tego człowieka o co mu chodzi i dlaczego w ten sposób rozpoczyna rozmowę, skończyło się to jeszcze gorszą reakcją, krzykiem na moją żonę która była w ciąży, córka oczywiście się rozpłakała. Byłem bliski założenia "temu zarządcy" porządnego szczała ale ze względu na moją płaczącą córkę która stała obok i na fakt że nie chciałem rozpoczynać urlopu od spędzenia kilku godzin na komisariacie tłumacząc się z sytuacji odpuściłem, teraz tego żałuję ale przestrzegam przed korzystaniem z usług tego prostaka, nie idźcie tam nawet na plażę, fajniej jest po drugiej stronie jeziora. P.S. Mój negatywny komentarz również nie ukazał się na stronie tej "Jędrusiowej polany"
Ogólnie: -- Usługi: -- Okolica: --
 
Wczasowicz, dnia 2015-06-08 13:09:14.897995, napisał(a) :
Potwierdzam. facet jest nienormalny, totalny brak kultury. Gryzie rękę która daje mu jeść. Nad jezioro pewnie jeszcze pojadę bo jest spoko. ale w inne miejsce. Nie poto jedzie się za miasto żeby się trochę wyciszyć żeby jakiś burak awantury robił i ciśnienie podnosił. napisał bym więcej ale nie chcę się denerwować. Jak ktoś się zdecyduje tam jechać to polecam WOGÓLE nie wchodzić w interakcje z tym Jędrusiem, i płacić tylko za jedną dobę z góry.
Ogólnie: 1 Usługi: 1 Okolica: 5
 
oliwiq, dnia 2014-07-16 16:19:12.969848, napisał(a) :
dziekuję bardzo za opinie miałam ochote tam pojechać pod namiot z rodziną , ale po tym jak przeczytałam komentarze powyżej pojadę w inne miejsce :)
Ogólnie: -- Usługi: -- Okolica: --
 
Sylvo, dnia 2013-08-19 20:36:27.236865, napisał(a) :
Niestety potwierdzam, Czytałem komentarze poniżej przed wyjazdem, ale co tam nie może być tak źle pomyślałem. I wybrałem sie na długi weekend do pana Jędrusia. Okazało się, że faktycznie gościu ma coś ze swoją osobowością. Już pierwszego dnia awantura na całe pole namiotowe, zakończyła się wezwaniem policji i spisaniem mojej żony jako świadka zdarzenia. Fakt, klient wszedł na plażę i nie zapłacił tych 5zł, ale czy właściciel nie powinien w imię komfortu innych przebywających w tym dzieci darować sobie awanturę z wulgaryzmami wykrzykiwanymi na całą polanę? Przez te cztery dni nie było dnia bez awantury. Ok, prawdopodobnie przy każdej z tej awantur właściciel miał podstawy do zwrócenia uwagi gościom, ale on nie zwracał uwagi tylko od razu awantura ze słowami na k.... h.... wyp... itp. W ten weekend zraził do siebie przynajmniej kilkanaście osób, tych z którymi się awanturowł i świadków tych bądź co bądź niemiłych zdarzeń. Mi też się dostało od tego pana, jak zwróciłem mu uwagę, że za dużo policzył mi a pobyt. Przyjechaliśmy w czwartek o 11.15, do niedzieli są trzy doby, ale policzył mi cztery, bo trzy doby to się kończą o 11.15, a ja chciałem zostać do niedzieli wieczór. Żadne argumenty nie docierały, na koniec rozmowy już krzyczał nie mówił. Byłem z dzieckiem więc machnąłem ręką, ja nie zbiednieje on się nie wzbogaci. Ja oczywiście też tam nigdy nie pojadę i wszystkim, ale to wszystkim będę odradzał Jędrusiową Polanę, choć nad j. Białe zawitam pewnie jeszcze nie raz. Co do infrastruktury to faktycznie szału nie ma. Weekend da się wytrzymać, ale dłużej ciężko.
Ogólnie: 1 Usługi: 2 Okolica: 5
 
uwaga!, dnia 2013-08-11 20:07:00.615012, napisał(a) :
ludzie Uwaga! człowiek grasujący po tej polanie to zwykły złodziej i prostak. nie potrafi rozmawiać z ludźmi. za zwykły syf który tam jest liczy takie ceny ze się w głowie nie mieści. swoim zachowaniem odstrasza gości. a poza tym z jego oficjalnej strony internetowej usuwane są opinie negatywne. nigdy nie spotkałam się z takim człowiekiem.
Ogólnie: -- Usługi: -- Okolica: --
 
Jędrusiowy syf, dnia 2013-08-10 18:42:06.031599, napisał(a) :
Co oni reklamują na swojej stronie jakie boisko do siatkówki-syf na którym możecie nogi sobie pokaleczyć, jazda konna ??? śmieszne, sporty wodne? k**wa jakie? jeden wielki syf i do tego właściciel powienien leczyć się w psychiatryku, wulgarny wieśniak z jakiegoś wypiździewa, który dał by... za złotówkę, postawienie stopy na plaży kosztuje 5 zł, ceny które podaje to fikcja, chyba że pomnożycie przez 3 lub 4, nie jedźcie do debila i uważajcie na niego jeśli się tam przypadkiem znajdziecie, poczytajcie inne fora !!! Kopał w nasze rzeczy i wyklinał nas, nie mówie o tym że straszył psem i nie oddał nam pieniędzy. Musieliśmy opuścić to miejsce o 21 wieczorem ponieważ rozpętał awanturę tak naprawdę niewiem o co. Szukam właśnie ludzi którzy tam byli i mieli z nim styczność. Ostrzegajcie innych. Komentarze po pobytach w jakimś miejscu naprawdę mogą pomóc innym, ja nie przeczytałam wcześniej i niestety tam trafiłam.
Ogólnie: -- Usługi: -- Okolica: --
 
Namiotowa, dnia 2012-08-09 12:40:20.270104, napisał(a) :
Nie polecam Jędrusiowej Polany."Sympatyczny i lubiący porządek Pan Jędruś" okazał się zwykłym chamem i burakiem chodzącym po polu namiotowym i robiącym awantury.
Ogólnie: -- Usługi: -- Okolica: --
 
Marek, dnia 2012-07-23 08:31:24.88032, napisał(a) :
Witam W związku z faktem, iż na stronie "Jędrusiowej Polany" można spotkać tylko same pozytywne komentarze, a jak napisałem średnio pozytywną to oczywiście się nie ukazała, muszę napisać prawdę ... ku przestrodze osób, które chciałyby tam pojechać i to nie będzie już średnio pozytywna opinia, lecz cała prawda. Jeśli szukacie miejsca, gdzie będziecie traktowani jak potencjalni dewastatorzy, złodzieje etc. (w skrócie nieproszeni goście) - to jest miejsce dla Was. Właściciel to prostak jakiego pewnie jeszcze nigdy nie spotkaliście - dlaczego?? - dzieci hałasują bo biegają (jak to dzieci), źle parkujesz, źle rozstawiasz namiot. Z nim nie ma dyskusji - nie zdziwiłbym się jeśli to byłby jakiś stary UB-ek albo ZOMO-wiec ... niestety córki chyba przejęły charakterek po ojcu (chociaż przyznam że są milsze ... nie mylić z miłe). Brak sprzętu wodnego, ceny w porównaniu z innymi plażami bardzo wysokie (za wszystko płacicie oddzielnie - osoba, namiot, samochód, prąd, woda). Na pierwszy rzut oka plaża wygląda na zadbaną (skoszona trawka), ale to tylko złudzenie - wystarczy wejść do wody i pokaleczycie sobie przy wejściu nogi o gałęzie na dnie. O śmieciach nie nie mówię bo to wina ludzi, ale sądzę że gdyby właściciel miał inne podejścia to i ludzie inaczej by się zachowywali. Brak sklepiku z podstawowymi produktami i nie mówię o hotdogach czy czymś na ciepło, ale z wodą, ciastkami etc. - najbliższy około kilometra na wsi. Rok temu przyjeżdżał podobno przemiły Pan z budką na kółkach, ale (wcale mnie to nie dziwi) pokłócił się z właścicielem - patrząc na jego chciwą twarz to zapewne o pieniądze. Jedyne zalety to dobra lokalizacja i pomost - jednak nad Białym jest tylko plaży z pomostami i fajnymi plażami - jeździłem do tzw. Dana i na KPB, że nie trzeba dorabiać tego Pana. ZATEM BŁAGAM WAS - ZASTANÓWCIE SIĘ 3 RAZY ZANIM ODWIEDZICIE "JĘDRUSIOWĄ POLANĘ" !!!!
Ogólnie: 1 Usługi: 1 Okolica: 4
 
Dodaj opinię
Imię, nazwisko:
E-mail:
Tytuł:
Treść:
Ocena ogólna:
Ocena usług:
Ocena okolicy:
Tekst z obrazka: